Industri- og næringsbygg

feb 14, 2014, 13:01
Scanelec AS har gjennom en årrekke levert strømskinner til industriformål samt til mange typer næringsbygg inklusive store sykehusprosjekter.

Industrien har gjerne behov for store strømtilførsler til sin maskinpark. Det kan være permanente installasjoner, som med strømskinner får en kompakt tilførsel, med minimal plassbehov og lavere spenningsfall. Det kan også gi en mer fleksibel løsning dersom maskinparken skal flyttes på grunn av endrede behov, og skinner for distribusjon gir i slike tilfeller stor fleksibilitet med minimale ombygginger. Andre store kraftkrevende installasjoner har vi gjort til aluminiumsindustrien, og til produksjon av fornybar energi som wafer produksjon til solcelleindustrien.

Til store næringsbygg kan det være fordelaktig både teknisk og økonomisk å installere strømskinner fra hovedtavle og som stiger i bygget. I hver etasje kan man da fordele strømmen til enkelte forbrukere og man kan mate mindre fordelingsskinner. I tappeboksene, nær til forbruker, plasseres vern, stikkontakter etc. Vi kan mate helt ned til 25A skinner for forsyning av lysarmaturer etc.

Scanelec har levert strømskinner til mange store byggeprosjekter, bl.a
- Akershus Universitetssykehus (A-Hus).
- Haugesund sykehus.
- Østfoldsykehuset.
- Mange prosjekter ved Haukeland Universitetssykehus.
- Norsun-Årdalstangen.
- Ekornes.
- Sparebanken Vest sitt bygg under bygging.
- Coop sitt nye bygg i Åsane.
- Møller Bil.
- Strømmen storsenter.
- Thon Hotell Rosenkrantz, Oslo.

Scanelec AS

Orgnr.: 935 524 326
Tlf: (+47) 55 50 60 00
scanelec@scanelec.no

Leirvikåsen 43B
5179 Godvik
Bergen, Norway

Kontakt oss

Digitroll publiseringsløsning