Siemens överlåter försäljning av kanalskenor till Scanelec AS

by Siemens AB | sep 05, 2014
Siemens har sedan juli 2014 ingått avtal med företaget Scanelec AS - Sverige. Scanelec AS övertar all försäljning, offertgivning, projectering, rådgivning av Siemens Sivacon 8PS kanalskenor i Sverige.
Vi vill på detta sätt meddela att Siemens AS sedan juli 2014 har ingått avtal med företaget Scanelec AS - Sverige. Scanelec AS övertar all försäljning, offertgivning, projectering, rådgivning av Siemens Sivacon 8PS kanalskenor i Sverige.

Vilka är Scanelec?
Scanelec AS i Norge har sedan drygt 30 år solid erfarenhet av projektering och orderhantering av kanalskeninstallationer i alla storlekar och typer av projekt.
Scanelec har med stor framgång varit Siemens samarbetspartner för kanalskenor på den norska marknaden under de senaste nio åren. I Danmark har Scanelec varit Siemens partner sedan ett år tillbaka och nu fortsätter vi framgångskonceptet i Sverige. Scanelec är en viktig partner vad gäller offshore och rederier samt levererar kanalskenor och knowhow till industri, sjukhus, universitet och offentliga byggnader.

Scanelec har stor erfarenhet av att projektera och utföra uppdrag i hela världen. Ett tätt samarbete med Siemens globala organisation har inneburit leveranser till stora projekt i båda Brasilien och Singapore. Scanelec är en trygg och seriös partner för dig som väljer Siemens Sivacon kanalskenor.

Scanelec har det största och mest kompletta sortimentet av kanalskenor på marknaden och utför kvalitetslösningar till i stort sett alla former av el-distribution:

  • Komplett portfölj upp till 6300A.
  • Täthetsklasser IP68 upp till 6150A (gäller även uttagslådor).
  • Fullt ut funktionsdugliga kanalskenor under brand.
  • Certifierat efter strängaste standarder (även EX, ATEX, DNV).
  • Kanalskenlösningar upp till 17kV.​

Din kontakt
Scanelec AS har vid övertagandet upprättat en svensk filial med svenska medarbetare. Har du frågor om våra lösningar, ber vi dig kontakta Morgan Pedersen, din nya svenska kontaktperson - för en säker förbindelse.

Morgan Pedersen

Morgan Pedersen
epost: morgan.pedersen@scanelec.se
tel: +46 7063 78975

Du återfinner all information om Siemens kanalskenor på nedan länkar:
www.scanelec.no
www.siemens.se/kanalskenor

För generell produktsökning:
www.siemens.se/industrymall

Vänliga hälsningar,
Siemens AB

 

Scanelec AS

Orgnr.: 935 524 326
Tlf: (+47) 55 50 60 00
scanelec@scanelec.no

Leirvikåsen 43B
5179 Godvik
Bergen, Norway

Kontakt oss

Digitroll publiseringsløsning